Budu moc ráda když vyplníte tenhle dotazník (klik) o mém blogu.
Vím že ty dotazníky dělá skoro každý, ale vážně budu ráda, když ho vyplníte. ♥

Novinky - Hodnocení: Nové postavy, MF, BB, EW, DG, CD

7. února 2016 v 12:43 | ♡ Lotta ♡ |  Edice
Ahoj ♥
Za tu dobu, co jsem tu nebyla vyšlo spousta EAH novinek. Aby na tomhle blogu bylo všecho - a zároveň abych mohla zveřejňovat nové články - shrnu všechny novinky do jednoho obřího článku :D
Jinak - mám nápad na EAH komix, byl by o něj zájem? :) Napište do komenářů ♥

Ukážu vám fotky 2-in Magical Fashion, Birthday Ball, Epic Winter, Dragon Games, Carnival date a nových postav (které už jste určitě všichni viděli :D) a moje hodnocení ♥

- Teď když si po sobě čtu, co jsem napsala, vůbec bych se nedivila kdyby jste mi doporučili založit si blog o OUAT a přestala to pořád cpát sem, protože s nimi pořád srovnávám EAH, a prostě gwhgghwtgw. Seriály jsou zlo. Zákeřné nakažlivé zlo :D -



Začnu několika novými postavami ve světě EAH

Nina Thumbel - Dcera víly Thumbeliny
Šaty i boty se mi moc líbí, věneček je takový ňuu ♥. Nemám vůbec nic proti snědým panenkám, ale nesedí mi k ní blonďaté vlasy. Můj názor na nové krabice asi znáte :( Já jsem zastánce těch krásných starých. Hřebeny ve tvaru srdíčka? Kam se vytrácí ten "knížkový" efekt, díky kterému byly EAH tak kouzelné? :(

Jillian Beanstock - Dcera Jacka (z příběhu o kouzelné fazoli)
Já jsem ráda že je Jill holka, líbilo se mi to i v OUATu (doufám že to nikomu nespoileruju :D), kde byla jako Jacqueline. Oblečení je hezké, sice moc nechápu proč mají všechny nové EAH věneček, ale ok. Má miloučký obličejík (to zní divně, ale prostě to tak je :D), opět mám trochu problém s vlasy, ale já si zvyknu :D

Meeshel Mermaid - Dcera malé mořské víly
Animovaná se mi líbí moc, jako panenka má zvláštní obličej a šaty se mi moc nelíbí. Celkově mě moc nenadchla, ale třeba po shlédnutí dalších fotek změním názor :)

Teď se přesuneme k edici Epic Winter, kde je taky několik nových postav :)

Crystal Winter - Dcera ledové královny
Líbí se mi hrozně moc, trochu mi připomína Abby (MH), ale je moc hezká. Šaty teda nic moc, ale má takový miloučký obličejík (to už dneska říkám podruhé :D)

Daring Charming & Rosabella Beauty - syn prince Krasoně a dcera Krásky a zvířete
Snad mi Rosabella odpustí, že jí jen shrnu slovy "Tak nějak, ujde", ale já na ní v téhle edici nemám žádný názor. Prostě mi nepříjde škaredá, ale ani mě nenadchla. Navíc si nemůžu pomoct, ale pořád ji srovnávám s Bellou z OUAT (serály jsou zlo, jsem fakt posedlá :D)
Zato Daring! Hrozně jsem se na něj těšila, řekla bych, že se povedl. Doufám že brzy bude v basic edici. Nicméně když ho srovnám s Charmingem z OUAT, zase to EAH brutálně projelo. :DD

Snow pixies - sněhové víly
Další pixies, tentokrát sněhové. Ta první má být nejspíše polární liška a ta druhá lední medvěd. Nápad se mi líbí, ale celkově mi všechny pixies příjdou jako Lego duplo, s tím že EAH jsou Lego. Prostě verze pro malé děti.

Teď už jdeme na normální postavy v edici Epic Winter

Apple White - dcera Sněhurky
Jako panenka je hezká, vadí mi dvě věci - úsměv a absence jablíček. Prostě outfitu chybí něco typického pro Apple.

Madeline Hatter - dcera Kloboučníka
U Maddie mi ten úsměv kupodivu nevadí, nějak mi to k ní sedí. Celkové se mi líbí, škoda že nemá kudrnatější vlasy :D Akorát mě mrzí boty, které mi příjdou extrémně nudné. :(

Ashlynn Ella - dcera Popelky
Odmítám uvěřit že tohle je Ash, vlasy katastrofa, obličej.. Proč sem cpou ten úsměv? Kabelka mi k ní vůbec nesedí, ale líbí se mi šaty a boty. Ash mě zklamala asi nejvíc z celé edice EW

Blondie Lockes - dcera Marušky ze tří medvědů
Líbí se mi - spolu s Maddie - asi nejvíc z celé EW. Úsměv mi k ní sedí, i oblečení je hezké, jen mi příjde skoro stejné jako v edici TTW.

Teď se přesuneme na edici Birthday Ball, kterou jsem ještě nikde neviděla a všimla jsem si jí díky Google obrázkům.

C.A. Cupid, Blondie Lockes a Duchess Swan

Vyrazily nejspíš někam na narozeninový bál, docela se těším na wepizody/film, nebo co k tomu bude.


Cupid mě asi nejvíc zklamala, animovaná je hezká, ale takhle.. Vlasy má jako růžová peříčka, poházené všude po hlavě, náhrdelník působí tak, jako by chtěl Cupid uškrtit :D Šaty se mi vůbec nelíbí a boty vidět nejdou. Třeba budou hezčí. :D

Blondie má hezký obličej, náhrdelník taky lehce dusící, alr už ne tak moc :D Šaty se mi hrozně líbí. :3 Kdyby neměla modré vlasy, tak bude fakt nádherná ♥

Duchess má hezkou čelenku, náhrdelník i šaty jsou moc hezké. Dost mi vadí ty fialové vlasy, ale jinak je moc hezká.
Ohledně těch dárečků co nesou - nejhezčí má podle mě Blondie.
Jsem jediná, kterou zajímá na čí oslavu jdou? :D
Rosabella Beauty a Cedar Wood
Bellu jsem vůbec nepoznala, blonďaté vlasy mi k ní vůbec nesedí. Šary má hezké, i dáreček se povedl :)
Může mi někdo říct kdo dal Cedar ty růžové vlasy? Fujky. Každopádně šatičky i dárek hezké.


Tady máme dva v jednom set s Ashlynn, který obsahuje oboustrané šaty, dvoje boty a dva topy. Ash má hezký účes i obličej, šaty jsou hezké, i ty topy :) Boty se mi moc nelíbí, stejné má v edici LD.

A teď už Dragon games ♥

Tyhle klasické EAH DG + Apple už známe

Novinka je Poppy ♥

Poppy O'Hair - dcera Lociky
Mě se Poppy líbí moc, má hezké oblečení, brnění a roztomilého dráčka. Jak já nemám ráda ty úsměvy na panenkách, tak Poppy by se mi líbila s úsměvem. Ale i tak je moc hezká :)
A nemůžu se s vámi nepodělit o obrázky dalších princezen v edici DG. Bohužel autora neznám, po rozkliknutí mi google vyhodil jenom odkaz na Tumbrl :(

A úplně nakonec edici Carnival Date, kde je zatím jen 2pack Bunny a Alistaira.
Bunny Blanc & Alistair Wonderland
Musím řict, že se mi líbí fakt moc, až na Alistairovy boty, ale to je jenom detail. Mimochodem, jsem jediná, které příjdou Bunniny vlasy jako z filmu Pomáda? :D Jinak oblečení mají moc hezké, ten králiček je ňuu ♥ Akorát už to Mattel trochu přehání s ušima na cukrové vatě :D

UFF, A MÁME TO! :D JÁ JSEM TO ZVLÁDLA! :d SNAD VÁS ČLÁNEK BAVIL A SHRNUL VÁM NEJNOVĚJŠÍ I TY STARŠÍ NOVINKY. :) NAPIŠTE DO KOMENTÁŘŮ, JAK SE LÍBÍ NOVÉ PANENKY A NOVÉ EDICE VÁM. :) TAKY BUDU RÁDA KDYŽ MI NAPÍŠETE, CO SI MYSLÍTE O TOM NÁPADU NA KOMIX. DOUFÁM ŽE SE ZASE "POTKÁME" U PŘÍŠTÍHO ČLÁNKU,
s láskou Lotta ♥
 


Komentáře

Zobrazit vše (498)
Zobrazit starší komentáře

401 nnqemado nnqemado | E-mail | Web | 22. června 2018 v 22:48 | Reagovat

get viagra <a href="https://newviagrakfv.com/">buy cheap purchase uk viagra</a> best generic viagra <a href=https://newviagrakfv.com/>viagra overnight</a>

402 rhhPaype rhhPaype | E-mail | Web | 27. června 2018 v 20:26 | Reagovat

cialis prescription <a href="http://cialisotjs.com/">cialis for sale</a> do you need a prescription for cialis <a href="http://cialisotjs.com/">discount cialis</a>

403 Charles Charles | E-mail | Web | 29. června 2018 v 13:34 | Reagovat

I'm trying to find sites that have already fantastic useful information on what's popular and what is the optimum makeup products is..

404 rbsemado rbsemado | E-mail | Web | 30. června 2018 v 12:27 | Reagovat

tadalafil <a href="http://hopcialisraj.com/">cialis reviews</a> tadalafil tablets 20 mg <a href=http://hopcialisraj.com/>cialis 20mg</a>

405 hdfabnom hdfabnom | E-mail | Web | 1. července 2018 v 13:59 | Reagovat

cialis tadalafil <a href="http://cialisovnnc.com/">cialis</a> cialis brand <a href="http://cialisovnnc.com/">buy cheap cialis</a>

406 John John | E-mail | Web | 3. července 2018 v 8:49 | Reagovat

Good writeup, I am normal visitor of ones blog, maintain up the excellent operate, and It's going to be a regular visitor for a lengthy time.

407 mumPaype mumPaype | E-mail | Web | 4. července 2018 v 0:28 | Reagovat

liquid tadalafil <a href="http://besiktasboschservis.com/">cialis</a> tadalafil 20 mg <a href="http://besiktasboschservis.com/">cheap cialis online</a>

408 dhcemado dhcemado | E-mail | Web | 5. července 2018 v 18:26 | Reagovat

buy viagra canada <a href="http://viagapharmaked.com/">generic viagra without a doctor prescription</a> prescription viagra <a href=http://viagapharmaked.com/>best place to buy generic viagra online</a>

409 George George | E-mail | Web | 5. července 2018 v 23:06 | Reagovat

A big thank you for your article.Thanks Again. Great.

410 jmnDeero jmnDeero | E-mail | Web | 15. července 2018 v 12:56 | Reagovat

viagra online <a href="http://newviagrakfv.com/#viagra generic online"> generic viagra</a> viagra story <a href=http://newviagrakfv.com/#generic>viagra generic</a>

411 nbsunton nbsunton | E-mail | Web | 16. července 2018 v 16:28 | Reagovat

how to use viagra <a href="http://genericonlineviaqra.com/#generic viagra"> generic viagra online</a> viagra prescription online <a href=http://genericonlineviaqra.com/#viagra>viagra</a>

412 Donald Donald | E-mail | Web | 18. července 2018 v 0:24 | Reagovat

Hello to all, how is everything, I think every one is getting more from this website, and your views are fastidious in support of new viewers.

413 Richard Richard | E-mail | Web | 23. července 2018 v 21:34 | Reagovat

I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

414 nbvDeero nbvDeero | E-mail | Web | 26. července 2018 v 9:06 | Reagovat

discount generic viagra <a href="http://fviagrajjj.com/#">viagra without a prescription</a> 100mg viagra <a href=http://fviagrajjj.com/#>viagra online without prescription</a>

415 Donald Donald | E-mail | Web | 27. července 2018 v 19:40 | Reagovat

I really like your writing style, good information, thankyou for posting  D.

416 bgvWrOre bgvWrOre | E-mail | Web | 29. července 2018 v 20:19 | Reagovat

purchase cialis <a href="https://authenticknicksstore.com/#">buy tadalafil</a> generic cialis online <a href="https://authenticknicksstore.com/#">buy tadalafil</a>

417 Donald Donald | E-mail | Web | 30. července 2018 v 15:38 | Reagovat

A megapolis megabucks gratuit failed to seem to cause waste materials in addition

418 David David | E-mail | Web | 4. srpna 2018 v 21:45 | Reagovat

Hahahahahahaha, this politics related YouTube video is really so comical, I loved it. Thanks in favor of sharing this.

419 KennethCes KennethCes | E-mail | Web | 4. srpna 2018 v 22:55 | Reagovat

wh0cd462860 <a href=http://lisinoprilbestprices.us.com/>zestril</a>

420 Aaronmes Aaronmes | E-mail | Web | 6. srpna 2018 v 20:19 | Reagovat

wh0cd462860 <a href=http://buylevaquin.us.org/>levaquin prices</a>

421 Aaronmes Aaronmes | E-mail | Web | 8. srpna 2018 v 19:21 | Reagovat

wh0cd462860 <a href=http://viagrabestprices.us.com/>viagra</a>

422 Charles Charles | E-mail | Web | 9. srpna 2018 v 20:13 | Reagovat

I really enjoy the blog article.Really looking forward to read more. Fantastic.

423 KennethCes KennethCes | E-mail | Web | 19. srpna 2018 v 16:25 | Reagovat

wh0cd2887335 <a href=http://prednisonebestprices.us.com/>prednisone prices</a>

424 Thomas Thomas | E-mail | Web | 23. srpna 2018 v 5:05 | Reagovat

I really like your writing style, excellent info, thank you for putting up

425 KennethCes KennethCes | E-mail | Web | 23. srpna 2018 v 12:27 | Reagovat

wh0cd2887335 <a href=http://abilifycheap.us.com/>generic abilify</a>

426 KennethCes KennethCes | E-mail | Web | 23. srpna 2018 v 21:52 | Reagovat

wh0cd462860 <a href=http://lisinoprilmedicaid.us.com/>lisinopril</a>

427 John John | E-mail | Web | 24. srpna 2018 v 18:10 | Reagovat

Very efficiently written post. It will be valuable to anyone who usess it, as well as myself. Keep doing what you are doing  i will definitely read more posts.

428 BrettJob BrettJob | E-mail | Web | 28. srpna 2018 v 23:00 | Reagovat

wh0cd2887335 <a href=http://cialischeapdelivery.us.com/>cost of cialis per pill</a>

429 KennethCes KennethCes | E-mail | Web | 29. srpna 2018 v 5:58 | Reagovat

wh0cd2887335 <a href=http://vardenafilmedicaid.us.org/>Vardenafil</a>

430 David David | E-mail | Web | 29. srpna 2018 v 12:29 | Reagovat

Several of these games are worth some time and are actually

431 KennethCes KennethCes | E-mail | Web | 31. srpna 2018 v 3:29 | Reagovat

wh0cd2887335 <a href=http://cephalexin500.us.org/>Generic Cephalexin</a>

432 KennethCes KennethCes | E-mail | Web | 31. srpna 2018 v 12:45 | Reagovat

wh0cd462860 <a href=http://wellbutrinmedicaid.us.org/>generic wellbutrin price</a>

433 Mark Mark | E-mail | Web | 2. září 2018 v 18:39 | Reagovat

Usually I do not read writeup on blogs, nevertheless I wish to say that this writeup extremely forced me to take a look at and do so! Your writing taste has been amazed me. Thanks, really wonderful post.

434 viagra generic viagra generic | E-mail | Web | 12. září 2018 v 17:42 | Reagovat

Hi, for Web optimization solid contents are genuinely essential, if you just copy and paste then you can not rated in search engines.

435 viagra tablets viagra tablets | E-mail | Web | 12. září 2018 v 23:48 | Reagovat

Hello, yeah this article is really fastidious and I have learned lot of things from it about blogging. thanks.

436 sildenafil 100 mg sildenafil 100 mg | E-mail | Web | 13. září 2018 v 19:04 | Reagovat

Hurrah, that’s what I was exploring for, what a data! present here at this weblog, thanks admin of this web site.

437 viagra online viagra online | E-mail | Web | 14. září 2018 v 1:36 | Reagovat

Highly descriptive blog, I loved that a lot. Will there be a part 2?

438 where to buy viagra where to buy viagra | E-mail | Web | 14. září 2018 v 4:15 | Reagovat

If you are paying attention to learn SEO techniques then you must read this piece of writing, I am sure you will take much more from this paragraph concerning Search engine marketing.

439 Robert Robert | E-mail | Web | 17. září 2018 v 7:00 | Reagovat

I like this weblog so considerably, saved to my bookmarks.

440 James James | E-mail | Web | 23. září 2018 v 17:26 | Reagovat

Very neat article post.Much thanks again. Much obliged.

441 John John | E-mail | Web | 25. září 2018 v 14:02 | Reagovat

Howdy! This article could not be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept preaching about this. I'll send this information to him. Fairly certain he's going to have a good read. Thanks for sharing!

442 John John | E-mail | Web | 27. září 2018 v 8:44 | Reagovat

My own wife and I fell over here by a poles apart trap forward also contemplated I'd personally restraint points unconscious. I like exactly what I envision i really am located absolutely charting you. Look forward to

443 George George | E-mail | Web | 29. září 2018 v 7:25 | Reagovat

certainly like your website however you have to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to inform the truth nevertheless I will surely come back again.

444 Daniel Daniel | E-mail | Web | 1. října 2018 v 7:30 | Reagovat

what are some really good and popular websites for blogging? ?? .

445 Daniel Daniel | E-mail | Web | 4. října 2018 v 10:48 | Reagovat

I was just seeking this info for some time. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your web site. I wonder what is the lack of Google strategy that don't rank this kind of informative websites in top of the list. Generally the top sites are full of garbage.

446 William William | E-mail | Web | 7. října 2018 v 6:35 | Reagovat

Your style is really unique compared to other folks I've read stuff from.

447 Mark Mark | E-mail | Web | 8. října 2018 v 11:09 | Reagovat

Howdy! Would you mind if I share your blog with my twitter group? Theres lots of people that I believe would really enjoy your content. Please let me know. Thanks

448 Paul Paul | E-mail | Web | 9. října 2018 v 12:09 | Reagovat

I got what you  intend,  thankyou  for  putting up.Woh I am  glad  to find this website through google. It is a very hard undertaking to seek to please everybody. by Publilius Syrus.

449 Richard Richard | E-mail | Web | 14. října 2018 v 1:15 | Reagovat

Hello. excellent job. I did not expect this. This is a great story. Thanks!

450 Joseph Joseph | E-mail | Web | 15. října 2018 v 2:45 | Reagovat

Thanks so much for the article.Much thanks again. Great.

451 Thomas Thomas | E-mail | Web | 16. října 2018 v 14:01 | Reagovat

very nice post, i certainly love this web site, keep on it

452 Charles Charles | E-mail | Web | 17. října 2018 v 3:00 | Reagovat

Hello there! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this page to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

453 Loans Online Loans Online | E-mail | Web | 17. října 2018 v 4:13 | Reagovat

bad credit loans direct lenders <a href="https://creditloansguaranteedapproval.com/">credit loans guaranteed approval</a> bad credit loans guaranteed approval <a href=https://creditloansguaranteedapproval.com/>loan places near me</a>

454 Donald Donald | E-mail | Web | 18. října 2018 v 8:39 | Reagovat

Wow! This could be one particular of the most useful blogs We've ever arrive across on this subject. Actually Excellent. I'm also an expert in this topic so I can understand your hard work.

455 Michael Michael | E-mail | Web | 20. října 2018 v 7:03 | Reagovat

Nice site. On your blogs extremely interest and i will tell a buddies.

456 Paul Paul | E-mail | Web | 21. října 2018 v 20:58 | Reagovat

Because here is a list of multiplayer games

457 Paul Paul | E-mail | Web | 24. října 2018 v 16:58 | Reagovat

Im not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back later. Cheers

458 Paul Paul | E-mail | Web | 26. října 2018 v 10:42 | Reagovat

Hey there,  You have done a great job. I'll definitely digg it and personally recommend to

459 William William | E-mail | Web | 30. října 2018 v 0:53 | Reagovat

you use disallowed a designer to make the style? Superb vocation!

460 Donald Donald | E-mail | Web | 31. října 2018 v 10:33 | Reagovat

Really great info can be found on site.

461 Robert Robert | E-mail | Web | 1. listopadu 2018 v 13:57 | Reagovat

Good day! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any recommendations?

462 Joseph Joseph | E-mail | Web | 1. listopadu 2018 v 16:12 | Reagovat

This website was how do you say it? Relevant!!

463 Paul Paul | E-mail | Web | 4. listopadu 2018 v 3:17 | Reagovat

Pretty great post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I've really enjoyed surfing around your weblog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I am hoping you write again soon!

464 Michael Michael | E-mail | Web | 4. listopadu 2018 v 16:20 | Reagovat

Maintain the excellent job mate. This web blog publish shows how well you comprehend and know this subject.

465 David David | E-mail | Web | 4. listopadu 2018 v 18:43 | Reagovat

Enjoyed  examining  this, very good stuff,  thankyou . While thou livest keep a good tongue in thy head. by William Shakespeare.

466 Charles Charles | E-mail | Web | 6. listopadu 2018 v 16:40 | Reagovat

Thank you, I have just been searching for information approximately this subject for ages and yours is the best I have came upon till now. But, what concerning the conclusion? Are you certain in regards to the supply?

467 Paul Paul | E-mail | Web | 8. listopadu 2018 v 6:56 | Reagovat

I'm extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one nowadays..

468 Paul Paul | E-mail | Web | 11. listopadu 2018 v 15:20 | Reagovat

Hi! This is my first visit to your blog! We are a

469 Charles Charles | E-mail | Web | 14. listopadu 2018 v 19:37 | Reagovat

Thanks for the article, is there any way I can receive an email whenever you publish a new update?

470 John John | E-mail | Web | 14. listopadu 2018 v 20:19 | Reagovat

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?

471 John John | E-mail | Web | 14. listopadu 2018 v 21:43 | Reagovat

There are some attentiongrabbing points in time in this article but I dont know if I see all of them heart to heart. There may be some validity however I will take maintain opinion until I look into it further. Good article , thanks and we would like extra! Added to FeedBurner as properly

472 Paul Paul | E-mail | Web | 15. listopadu 2018 v 0:14 | Reagovat

Thanks for the post.Really looking forward to read more. Will read on

473 Paul Paul | E-mail | Web | 15. listopadu 2018 v 5:58 | Reagovat

Usually I do not read writeup on blogs, nevertheless I wish to say that this writeup extremely forced me to take a look at and do so! Your writing taste has been amazed me. Thanks, really wonderful post.

474 Charles Charles | E-mail | Web | 15. listopadu 2018 v 11:06 | Reagovat

I value the post.Thanks Again. Awesome.

475 John John | E-mail | Web | 15. listopadu 2018 v 18:04 | Reagovat

Please add more movies related to cooking if you have, because I wish for to learn more and more about all recipes of cooking.

476 Paul Paul | E-mail | Web | 17. listopadu 2018 v 17:38 | Reagovat

Enjoyed  examining  this, very good stuff,  thankyou . While thou livest keep a good tongue in thy head. by William Shakespeare.

477 Joseph Joseph | E-mail | Web | 19. listopadu 2018 v 17:58 | Reagovat

A big thank you for your article.Really thank you! Cool.

478 Michael Michael | E-mail | Web | 20. listopadu 2018 v 19:08 | Reagovat

Wonderful work! This is the kind of info that are meant to be shared across the internet. Disgrace on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and consult with my website . Thank you

479 John John | E-mail | Web | 20. listopadu 2018 v 22:08 | Reagovat

Really informative article post.Thanks Again. Awesome.

480 Charles Charles | E-mail | Web | 22. listopadu 2018 v 14:29 | Reagovat

I am really enjoying the themedesign of your blog. Do you ever run into any browser compatibility problems? A handful of my blog readers have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any advice to help fix this issue?

481 Michael Michael | E-mail | Web | 23. listopadu 2018 v 2:31 | Reagovat

Great article post.Really thank you! Fantastic.

482 George George | E-mail | Web | 23. listopadu 2018 v 8:01 | Reagovat

Once I initially commented I clicked the Notify me when new feedback are added checkbox and now each time a remark is added I get four emails with the same comment. Is there any way you possibly can remove me from that service? Thanks!

483 William William | E-mail | Web | 24. listopadu 2018 v 13:12 | Reagovat

Link exchange is nothing else but it is just placing the other persons weblog link on your page at proper place and other person will also do similar in support of you.

484 Mark Mark | E-mail | Web | 25. listopadu 2018 v 14:52 | Reagovat

Howdy! Would you mind if I share your blog with my twitter group? Theres lots of people that I believe would really enjoy your content. Please let me know. Thanks

485 Vasyapupkin Vasyapupkin | E-mail | Web | 26. listopadu 2018 v 5:20 | Reagovat
486 Daniel Daniel | E-mail | Web | 27. listopadu 2018 v 21:46 | Reagovat

Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it's truly informative. Im gonna watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

487 James James | E-mail | Web | 28. listopadu 2018 v 6:48 | Reagovat

Rattling nice pattern and good subject matter, hardly anything else we need  D.

488 Daniel Daniel | E-mail | Web | 28. listopadu 2018 v 22:28 | Reagovat

Some  truly   select  blog posts on this  web site ,  saved to fav.

489 Robert Robert | E-mail | Web | 29. listopadu 2018 v 3:10 | Reagovat

Wonderful work! This is the kind of info that are meant to be shared across the internet. Disgrace on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and consult with my website . Thank you

490 George George | E-mail | Web | 30. listopadu 2018 v 10:27 | Reagovat

what are some superior and in demand websites for blogs? ?? .

491 Robert Robert | E-mail | Web | 2. prosince 2018 v 19:57 | Reagovat

griseofulvin isoelectric point

492 JamesWrife JamesWrife | E-mail | 3. prosince 2018 v 15:53 | Reagovat
493 George George | E-mail | Web | Středa v 1:52 | Reagovat

I appreciate you sharing this article.Thanks Again. Really Cool.

495 CarlosLal CarlosLal | E-mail | Pátek v 1:45 | Reagovat
496 CarlosLal CarlosLal | E-mail | Pátek v 4:47 | Reagovat
497 George George | E-mail | Web | Pátek v 5:19 | Reagovat

This is a great blog, would you be involved in doing an interview about how you created it? If so email me!

498 Paul Paul | E-mail | Web | Pátek v 19:57 | Reagovat

permethrin toxicity in cats bessant

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama