Budu moc ráda když vyplníte tenhle dotazník (klik) o mém blogu.
Vím že ty dotazníky dělá skoro každý, ale vážně budu ráda, když ho vyplníte. ♥

Novinky - Hodnocení: Nové postavy, MF, BB, EW, DG, CD

7. února 2016 v 12:43 | ♡ Lotta ♡ |  Edice
Ahoj ♥
Za tu dobu, co jsem tu nebyla vyšlo spousta EAH novinek. Aby na tomhle blogu bylo všecho - a zároveň abych mohla zveřejňovat nové články - shrnu všechny novinky do jednoho obřího článku :D
Jinak - mám nápad na EAH komix, byl by o něj zájem? :) Napište do komenářů ♥

Ukážu vám fotky 2-in Magical Fashion, Birthday Ball, Epic Winter, Dragon Games, Carnival date a nových postav (které už jste určitě všichni viděli :D) a moje hodnocení ♥

- Teď když si po sobě čtu, co jsem napsala, vůbec bych se nedivila kdyby jste mi doporučili založit si blog o OUAT a přestala to pořád cpát sem, protože s nimi pořád srovnávám EAH, a prostě gwhgghwtgw. Seriály jsou zlo. Zákeřné nakažlivé zlo :D -



Začnu několika novými postavami ve světě EAH

Nina Thumbel - Dcera víly Thumbeliny
Šaty i boty se mi moc líbí, věneček je takový ňuu ♥. Nemám vůbec nic proti snědým panenkám, ale nesedí mi k ní blonďaté vlasy. Můj názor na nové krabice asi znáte :( Já jsem zastánce těch krásných starých. Hřebeny ve tvaru srdíčka? Kam se vytrácí ten "knížkový" efekt, díky kterému byly EAH tak kouzelné? :(

Jillian Beanstock - Dcera Jacka (z příběhu o kouzelné fazoli)
Já jsem ráda že je Jill holka, líbilo se mi to i v OUATu (doufám že to nikomu nespoileruju :D), kde byla jako Jacqueline. Oblečení je hezké, sice moc nechápu proč mají všechny nové EAH věneček, ale ok. Má miloučký obličejík (to zní divně, ale prostě to tak je :D), opět mám trochu problém s vlasy, ale já si zvyknu :D

Meeshel Mermaid - Dcera malé mořské víly
Animovaná se mi líbí moc, jako panenka má zvláštní obličej a šaty se mi moc nelíbí. Celkově mě moc nenadchla, ale třeba po shlédnutí dalších fotek změním názor :)

Teď se přesuneme k edici Epic Winter, kde je taky několik nových postav :)

Crystal Winter - Dcera ledové královny
Líbí se mi hrozně moc, trochu mi připomína Abby (MH), ale je moc hezká. Šaty teda nic moc, ale má takový miloučký obličejík (to už dneska říkám podruhé :D)

Daring Charming & Rosabella Beauty - syn prince Krasoně a dcera Krásky a zvířete
Snad mi Rosabella odpustí, že jí jen shrnu slovy "Tak nějak, ujde", ale já na ní v téhle edici nemám žádný názor. Prostě mi nepříjde škaredá, ale ani mě nenadchla. Navíc si nemůžu pomoct, ale pořád ji srovnávám s Bellou z OUAT (serály jsou zlo, jsem fakt posedlá :D)
Zato Daring! Hrozně jsem se na něj těšila, řekla bych, že se povedl. Doufám že brzy bude v basic edici. Nicméně když ho srovnám s Charmingem z OUAT, zase to EAH brutálně projelo. :DD

Snow pixies - sněhové víly
Další pixies, tentokrát sněhové. Ta první má být nejspíše polární liška a ta druhá lední medvěd. Nápad se mi líbí, ale celkově mi všechny pixies příjdou jako Lego duplo, s tím že EAH jsou Lego. Prostě verze pro malé děti.

Teď už jdeme na normální postavy v edici Epic Winter

Apple White - dcera Sněhurky
Jako panenka je hezká, vadí mi dvě věci - úsměv a absence jablíček. Prostě outfitu chybí něco typického pro Apple.

Madeline Hatter - dcera Kloboučníka
U Maddie mi ten úsměv kupodivu nevadí, nějak mi to k ní sedí. Celkové se mi líbí, škoda že nemá kudrnatější vlasy :D Akorát mě mrzí boty, které mi příjdou extrémně nudné. :(

Ashlynn Ella - dcera Popelky
Odmítám uvěřit že tohle je Ash, vlasy katastrofa, obličej.. Proč sem cpou ten úsměv? Kabelka mi k ní vůbec nesedí, ale líbí se mi šaty a boty. Ash mě zklamala asi nejvíc z celé edice EW

Blondie Lockes - dcera Marušky ze tří medvědů
Líbí se mi - spolu s Maddie - asi nejvíc z celé EW. Úsměv mi k ní sedí, i oblečení je hezké, jen mi příjde skoro stejné jako v edici TTW.

Teď se přesuneme na edici Birthday Ball, kterou jsem ještě nikde neviděla a všimla jsem si jí díky Google obrázkům.

C.A. Cupid, Blondie Lockes a Duchess Swan

Vyrazily nejspíš někam na narozeninový bál, docela se těším na wepizody/film, nebo co k tomu bude.


Cupid mě asi nejvíc zklamala, animovaná je hezká, ale takhle.. Vlasy má jako růžová peříčka, poházené všude po hlavě, náhrdelník působí tak, jako by chtěl Cupid uškrtit :D Šaty se mi vůbec nelíbí a boty vidět nejdou. Třeba budou hezčí. :D

Blondie má hezký obličej, náhrdelník taky lehce dusící, alr už ne tak moc :D Šaty se mi hrozně líbí. :3 Kdyby neměla modré vlasy, tak bude fakt nádherná ♥

Duchess má hezkou čelenku, náhrdelník i šaty jsou moc hezké. Dost mi vadí ty fialové vlasy, ale jinak je moc hezká.
Ohledně těch dárečků co nesou - nejhezčí má podle mě Blondie.
Jsem jediná, kterou zajímá na čí oslavu jdou? :D
Rosabella Beauty a Cedar Wood
Bellu jsem vůbec nepoznala, blonďaté vlasy mi k ní vůbec nesedí. Šary má hezké, i dáreček se povedl :)
Může mi někdo říct kdo dal Cedar ty růžové vlasy? Fujky. Každopádně šatičky i dárek hezké.


Tady máme dva v jednom set s Ashlynn, který obsahuje oboustrané šaty, dvoje boty a dva topy. Ash má hezký účes i obličej, šaty jsou hezké, i ty topy :) Boty se mi moc nelíbí, stejné má v edici LD.

A teď už Dragon games ♥

Tyhle klasické EAH DG + Apple už známe

Novinka je Poppy ♥

Poppy O'Hair - dcera Lociky
Mě se Poppy líbí moc, má hezké oblečení, brnění a roztomilého dráčka. Jak já nemám ráda ty úsměvy na panenkách, tak Poppy by se mi líbila s úsměvem. Ale i tak je moc hezká :)
A nemůžu se s vámi nepodělit o obrázky dalších princezen v edici DG. Bohužel autora neznám, po rozkliknutí mi google vyhodil jenom odkaz na Tumbrl :(

A úplně nakonec edici Carnival Date, kde je zatím jen 2pack Bunny a Alistaira.
Bunny Blanc & Alistair Wonderland
Musím řict, že se mi líbí fakt moc, až na Alistairovy boty, ale to je jenom detail. Mimochodem, jsem jediná, které příjdou Bunniny vlasy jako z filmu Pomáda? :D Jinak oblečení mají moc hezké, ten králiček je ňuu ♥ Akorát už to Mattel trochu přehání s ušima na cukrové vatě :D

UFF, A MÁME TO! :D JÁ JSEM TO ZVLÁDLA! :d SNAD VÁS ČLÁNEK BAVIL A SHRNUL VÁM NEJNOVĚJŠÍ I TY STARŠÍ NOVINKY. :) NAPIŠTE DO KOMENTÁŘŮ, JAK SE LÍBÍ NOVÉ PANENKY A NOVÉ EDICE VÁM. :) TAKY BUDU RÁDA KDYŽ MI NAPÍŠETE, CO SI MYSLÍTE O TOM NÁPADU NA KOMIX. DOUFÁM ŽE SE ZASE "POTKÁME" U PŘÍŠTÍHO ČLÁNKU,
s láskou Lotta ♥
 


Komentáře

Zobrazit vše (399)
Zobrazit starší komentáře

301 John John | E-mail | Web | 15. listopadu 2017 v 14:25 | Reagovat

Hello, Neat post. There's a problem with your web site in web explorer, may test thisK IE still is the market leader and a large component to people will leave out your magnificent writing due to this problem.

302 Mark Mark | E-mail | Web | 23. listopadu 2017 v 12:05 | Reagovat

It's very straightforward to find out any topic on net as compared to textbooks, as I found this article at this site.

303 Charles Charles | E-mail | Web | 28. listopadu 2017 v 17:41 | Reagovat

what are some really good and popular websites for blogging? ?? .

304 Brucefes Brucefes | E-mail | Web | 1. prosince 2017 v 4:13 | Reagovat

Jakze niegdys byl kazus <a href=http://sylwetka-arnolda.pl/more.html>budowa miesni</a> ? Co odpisuja lekarze ? Ja rozmyslam, ze i rzeczywiscie wymagasz grabuli akcentowac plus musisz sporzadzac lagodniejsze wypracowania. Np pompki na kolanach, doskonalenia sposród gumami smakuj australijskie.

Wachta w zadaniach winna zyc decydujaca, zeby animowac rózne impulsy, ponad poprzez wiarogodny przebieg. Przejdz wówczas do kolejki roli plus przypominaj taki ciag.

Nagminnie jednakze zadanie odzywcze obok ektomorfików egzystuje owszem gigantyczne, iz dostarczenie prawej czesci sily przy sluzbie weglowodanów powstaje sie niezupelnie bezprawne. Z gospodynia przychodza populacje, które <a href=http://sylwetka-arnolda.pl/more.html>suplementy na mase miesniowa</a> uznaja powyzej dwa sztychy wieksza tresciwosc nizli <a href=http://sylwetka-arnolda.pl/more.html>jak przybrac na masie</a> pozostale dwa makroskladniki zywieniowe. Wyróznia ostatnie, iz do posilków warto scalac oliwe sposród oliwek, zignoruj lniany, orzechy, awokado, maslo orzechowe czyzby gadane siemie lniane. Tedy toz rzecz egzystuje równa kiedy w faktu weglowodanów wieloskladnikowych - nie psota zaaplikowac widoczna zalete liczbowa. Sposród uczciwoscia toz potezna rzec, iz zbieranin winien wysledzic sie w wszelkim obiedzie, nadmiernie odpryskiem wspólczesnego potreningowego, budujacego na weglowodanach trywialnych.

305 Joseph Joseph | E-mail | Web | 2. prosince 2017 v 1:00 | Reagovat

My own wife and I fell over here by a poles apart trap forward also contemplated I'd personally restraint points unconscious. I like exactly what I envision i really am located absolutely charting you. Look forward to

306 David David | E-mail | Web | 4. prosince 2017 v 20:12 | Reagovat

I really enjoy the article post. Cool.

307 MbjmkDootte MbjmkDootte | E-mail | Web | 4. prosince 2017 v 23:13 | Reagovat

cheap viagra india
http://vipnowed7.com/
lowest price viagra
<a href="http://vipnowed7.com/sildenafil-dosage/">buy viagra online generic</a>
viagra prescriptions

308 MbjmvkDootte MbjmvkDootte | E-mail | Web | 7. prosince 2017 v 11:08 | Reagovat

online order viagra
http://vipnowed7.com/
viagra purchase
<a href="http://vipnowed7.com/">viagra online</a>

309 George George | E-mail | Web | 7. prosince 2017 v 20:33 | Reagovat

nasa,  , harold hill

310 Munbsintege Munbsintege | E-mail | Web | 10. prosince 2017 v 0:36 | Reagovat

loans small business - http://paydayloans-online.us.com/
national debt relief <a href="http://paydayloans-online.us.com/">payday express</a> ’

311 KdbccfAnose KdbccfAnose | E-mail | Web | 10. prosince 2017 v 6:18 | Reagovat

bad credit loans for military payday loans for mil http://paydayloansonlinenow.us.com/
plaingreenloans com <a href=http://paydayloansonlinenow.us.com/>pay day loans</a>

312 Richard Richard | E-mail | Web | 14. prosince 2017 v 23:44 | Reagovat

Link exchange is nothing else but it is just placing the other persons weblog link on your page at proper place and other person will also do similar in support of you.

313 William William | E-mail | Web | 16. prosince 2017 v 23:41 | Reagovat

I am really enjoying the themedesign of your blog. Do you ever run into any browser compatibility problems? A handful of my blog readers have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any advice to help fix this issue?

314 Munlbsintege Munlbsintege | E-mail | Web | 21. prosince 2017 v 14:50 | Reagovat

personal loans for debt consolidation https://1paydayloansonline.com/
payday loan direct lenders only <a href="https://1paydayloansonline.com/">payday loans online direct lenders only</a>

315 Svesbshidly Svesbshidly | E-mail | Web | 22. prosince 2017 v 13:11 | Reagovat

short term loan https://now24paydayloans.com/
online check advance <a href=https://now24paydayloans.com/>3 month payday loans</a>

316 Michael Michael | E-mail | Web | 24. prosince 2017 v 23:51 | Reagovat

Howdy just wanted to give you a quick heads up. The words in your article seem to be running off the screen in Ie.

317 John John | E-mail | Web | 27. prosince 2017 v 2:02 | Reagovat

Thanks so much for sharing this excellent info! I'm seeking forward to see much more posts!

318 Jbsxxunfali Jbsxxunfali | E-mail | Web | 29. prosince 2017 v 12:42 | Reagovat

debt counseling
<a href="https://quickkiinstallmentloans.org/">online payday loans no credit check</a>
short term loans
<a href=https://quickkiinstallmentloans.org/>online payday loan</a>

319 Jwemunfali Jwemunfali | E-mail | Web | 31. prosince 2017 v 18:53 | Reagovat

quick faxless payday loan
<a href="https://personalaae.org/">get payday loan</a>
online loan
<a href=https://personalaae.org/>instant payday loans</a>

320 Jnxvunfali Jnxvunfali | E-mail | Web | 3. ledna 2018 v 14:25 | Reagovat

approved payday loans
<a href="https://personalnaeloan.com/">best payday loans</a>
cash advance credit cards
<a href=https://personalnaeloan.com/>best online payday loans</a>

321 William William | E-mail | Web | 5. ledna 2018 v 16:49 | Reagovat

Very informative blog post.Really thank you! Keep writing.

322 Mark Mark | E-mail | Web | 8. ledna 2018 v 16:36 | Reagovat

I gotta  preferred this  web web page  it appears very valuable   quite advantageous

323 Pay Day Loans Pay Day Loans | E-mail | Web | 14. ledna 2018 v 0:27 | Reagovat

loan application <a href="https://onlineloan.us.com">payday loans for people with bad credit</a> personal loan <a href=https://onlineloan.us.com>online loan application</a>

324 FndIncuch FndIncuch | E-mail | Web | 16. ledna 2018 v 1:54 | Reagovat

price for cialis
<a href="http://buyvcialiosonline.com/">cialis cheap</a>
what does cialis look like
<a href=http://buyvcialiosonline.com/>cialis pills</a> ’

325 GevIncuch GevIncuch | E-mail | Web | 17. ledna 2018 v 2:12 | Reagovat

cialis shelf life
<a href="http://jrucialis.com/">cialis no prescription</a>
brand cialis
<a href=http://jrucialis.com/>cialis for women</a> ’

326 ykkhet ykkhet | E-mail | Web | 18. ledna 2018 v 1:58 | Reagovat

See ya. http://www.canadianpharmacanada.com/ how long is medical school
discount drugstore online
<a href="http://canadianpharmacanada.com/# ">online pharmacy canada</a>
drugstore on line

327 Richard Richard | E-mail | Web | 23. ledna 2018 v 12:00 | Reagovat

It's a mammoth playground built of mountains, hills, lakes,

328 Write My Thesis Write My Thesis | E-mail | Web | 23. ledna 2018 v 17:01 | Reagovat

college research paper writing service <a href="https://essaywritingservices.us.org">proofreading services</a> essay writing services <a href=https://essaywritingservices.us.org>writing online</a>

329 Lssdvdtaibre Lssdvdtaibre | E-mail | Web | 24. ledna 2018 v 1:47 | Reagovat

viagra free
http://viasergeneric.com/
sildenafil viagra
<a href=http://viasergeneric.com/>buy viagra</a> OK’

330 Speedycash Speedycash | E-mail | Web | 24. ledna 2018 v 15:31 | Reagovat

best personal loans <a href="https://personalloansonline.us.org">personal loans online</a> usa payday loans <a href=https://personalloansonline.us.org>personal loans online</a>

331 Payday Payday | E-mail | Web | 31. ledna 2018 v 12:31 | Reagovat

same day payday <a href="https://personalloansonline.us.org">personal loans online</a> best personal loans <a href=https://personalloansonline.us.org>personal loans unsecured</a>

332 Brvsunfali Brvsunfali | E-mail | Web | 3. února 2018 v 20:13 | Reagovat

OK’
<a href="https://onlineloan.us.org/">payday loans near me</a>
1000 faxless payday loan <a href=https://onlineloan.us.org/>best payday loans</a>

333 John John | E-mail | Web | 6. února 2018 v 15:31 | Reagovat

Hey. Cool post. There's a dilemma together with your website in chrome, and you may want to check this The browser will be the market leader and a huge component of other people will omit your great writing because of this issue.

334 Payday Loans Payday Loans | E-mail | Web | 8. února 2018 v 19:57 | Reagovat

affordable loan <a href="https://personalloans.us.org">dollar loan</a> personal loans bad credit <a href=https://personalloans.us.org>personal loans with bad credit</a>

335 LdfAxoxy LdfAxoxy | E-mail | Web | 9. února 2018 v 11:55 | Reagovat

Hello! All!  <a href="http://genericviaser.com/">viagra online</a> buy viagra professional <a href=http://genericviaser.com/>viagra</a> ok’

336 Randallduddy Randallduddy | E-mail | Web | 9. února 2018 v 23:59 | Reagovat

viagra and clonazepam
<a href=http://viagrabs.com>buy viagra online</a>
how to know if a guy is on viagra
<a href="http://viagrabs.com">viagra online</a>
is it ok to take viagra every day

337 Randallduddy Randallduddy | E-mail | Web | 10. února 2018 v 3:49 | Reagovat

can you take prozac with viagra
<a href=http://viagrabs.com>viagra online</a>
how many times can you ejaculate with viagra
<a href="http://viagrabs.com">buy viagra</a>
shilajit indian viagra

338 A Payday Loan A Payday Loan | E-mail | Web | 10. února 2018 v 9:42 | Reagovat

payday advances <a href="https://paydayadvance.us.com">advance payday</a> payday advance <a href=https://paydayadvance.us.com>advance payday loan</a>

339 Randallduddy Randallduddy | E-mail | Web | 10. února 2018 v 16:28 | Reagovat

order viagra super force over the counter
<a href=http://www.viagrabs.com>viagra online</a>
effects of taking viagra and cialis together
<a href="http://www.viagrabs.com">viagra online</a>
viagra thailand bangkok

340 Randallduddy Randallduddy | E-mail | Web | 10. února 2018 v 21:05 | Reagovat

tomar alcohol y viagra
<a href=http://viagrabs.com>buy viagra</a>
ordering viagra online from canada
<a href="http://viagrabs.com">buy viagra online</a>
percentage of insurance companies that cover viagra

341 VrcAnose VrcAnose | E-mail | Web | 16. února 2018 v 3:56 | Reagovat

OK’
https://writebusinessplan.us.com/
help with papers
<a href=https://writebusinessplan.us.com/>writing business plans</a>

342 Mndintege Mndintege | E-mail | Web | 21. února 2018 v 3:27 | Reagovat

OK’ https://loanonline.us.org/
can a payday loan garnish my wages <a href="https://loanonline.us.org/">online loans</a>

343 Joseph Joseph | E-mail | Web | 21. února 2018 v 16:17 | Reagovat

I know this if off topic but I'm looking into starting my own blog and was curious what all is required to get set up? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I'm not very web savvy so I'm not 100 positive. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Thanks

344 John John | E-mail | Web | 23. února 2018 v 2:48 | Reagovat

I really like your writing style, good information, regards for putting up

345 GbbChaify GbbChaify | E-mail | Web | 28. února 2018 v 0:02 | Reagovat

<a href="http://otcerectilepills.com/">erectile pills</a>
erectile dysfunction viagra
<a href=http://otcerectilepills.com/>viagra online</a>  OK’

346 FbdHeEry FbdHeEry | E-mail | Web | 1. března 2018 v 18:46 | Reagovat

Hello! All! http://cheaperectilepills.com/ buying viagra online <a href=http://cheaperectilepills.com/>cialis</a> ok’

347 FfvBeisa FfvBeisa | E-mail | Web | 3. března 2018 v 2:54 | Reagovat

<a href="http://erectiledysfunctionmedicinesus.com/">erectile dysfunction</a>
what does viagra do
<a href=http://erectiledysfunctionmedicinesus.com/>cialis</a>  OK’

348 Fvvchife Fvvchife | E-mail | Web | 3. března 2018 v 6:11 | Reagovat

how much is viagra
<a href=http://buyerectionpills.com/>cheap erectile pills</a>
best price viagra
<a href="http://buyerectionpills.com/">free erectile pills</a> OK’

349 exnooi exnooi | E-mail | Web | 7. března 2018 v 4:51 | Reagovat

Middle of the power of prescription pass programs, we can forth you outstanding discounts out of customary important http://cialissansordonnancefr.com/ cialis 20  prices. Our peach on pass network providers are dedicated to increasing access to affordable medication <a href=http://cialissansordonnancefr.com/ >cialis pas cher</a> and medication. Middle of their parley efforts with large pharmaceutical companies our providers have brought discounts of an for the most part of barely 50% wrong to you in requital for free.

350 xdzmis xdzmis | E-mail | Web | 9. března 2018 v 18:26 | Reagovat

In the course the power of instruction pass programs, we can step you relevant discounts out of representative superior http://genericvigra.org/ cheap viagra  prices. Our shop pass network providers are dedicated to increasing access to affordable drug <a href=http://genericvigra.org/ >viagra samples</a> and medication. Throughout their parleying efforts with muscular pharmaceutical companies our providers accept brought discounts of an normally of barely 50% nutty to you for free.

351 David David | E-mail | Web | 13. března 2018 v 6:54 | Reagovat

Fantastic website. A lot of useful information here. I'm sending it to a few pals ans also sharing in delicious. And naturally, thank you in your sweat!

352 OklSwealf OklSwealf | E-mail | Web | 17. března 2018 v 17:44 | Reagovat

prednisone alternatives for asthma
<a href="http://prednisonepill20mg.com/"></a>
prednisone 50 mg high
<a href="http://prednisonepill20mg.com/">prednisone 10 mg</a> OK’

353 LmmDootte LmmDootte | E-mail | Web | 20. března 2018 v 15:26 | Reagovat

viagra online discount
<a href="http://genericvlagra.com/">viagra generic</a>
generic viagra from india
<a href="http://genericvlagra.com/">viagra</a> OK’

354 LlmBeisa LlmBeisa | E-mail | Web | 20. března 2018 v 15:44 | Reagovat

female viagra drug
<a href="http://buyviaqra.com/">generic viagra online</a>
viagra online canadian pharmacy
<a href=http://buyviaqra.com/>cheap viagra</a>  OK’

355 kamagra soft / chewable 100 mg kamagra soft / chewable 100 mg | E-mail | Web | 28. března 2018 v 2:39 | Reagovat

kamagra kopen amsterdam
<a href="http://kamagradxt.com/">kamagra gel forum hr</a>
the kamagra store
<a href="http://kamagradxt.com/">kamagra online bestellen nederland</a>
kamagra oral jelly usa

356 Sxhchife Sxhchife | E-mail | Web | 2. dubna 2018 v 23:01 | Reagovat

I felt terrible like what had I done and immediately went back to nursing. buy cheap viagra <a href="http://viagraformenvfa.com/">generic viagra for men</a> pharmacy viagra <a href=http://viagraformenvfa.com/>benefits of viagra for men</a>  A possible sign of disease is inflammation, which is described using the suffix -itis in medical terminology. OK’

357 bsdfPaync bsdfPaync | E-mail | Web | 14. dubna 2018 v 1:35 | Reagovat

women viagra <a href="http://viagapharmaked.com/#">viagra generic</a> online generic viagra <a href=http://viagapharmaked.com/#>viagra sildenafil</a> OK’

358 bgfPaync bgfPaync | E-mail | Web | 16. dubna 2018 v 6:23 | Reagovat

cheap generic viagra <a href="http://loviagraosn.com/#">lowest viagra price</a> cheapest brand viagra <a href=http://loviagraosn.com/#>generic viagra india</a> OK’

359 DavidNelay DavidNelay | E-mail | Web | 16. dubna 2018 v 13:39 | Reagovat
360 DavidNelay DavidNelay | E-mail | Web | 16. dubna 2018 v 21:40 | Reagovat
361 Jesusfub Jesusfub | E-mail | Web | 17. dubna 2018 v 16:03 | Reagovat

kcubpb <a href=  http://genericviagrarun.com# >viagra generic</a>

362 Jesusfub Jesusfub | E-mail | Web | 17. dubna 2018 v 22:46 | Reagovat

upejkt <a href= http://levitrarun.com# >order cheap levitra</a>

363 DavidamAri DavidamAri | E-mail | Web | 18. dubna 2018 v 21:25 | Reagovat

vqedks <a href=  http://genericviagrarun.com# >generic viagra</a>

364 Jesusfub Jesusfub | E-mail | Web | 20. dubna 2018 v 13:06 | Reagovat

rkuq http://cialisxtl.com cialis no prescription

365 Jesusfub Jesusfub | E-mail | Web | 20. dubna 2018 v 20:55 | Reagovat

qoun http://cialisxtl.com when does cialis go generic

366 Jesusfub Jesusfub | E-mail | Web | 21. dubna 2018 v 18:05 | Reagovat

ljdt http://cialisxtl.com liquid tadalafil

367 RonaldChath RonaldChath | E-mail | Web | 23. dubna 2018 v 13:07 | Reagovat

s http://pharmacyhlc.com drugs without a doctors prescription

368 Joshuaoxync Joshuaoxync | E-mail | Web | 25. dubna 2018 v 15:56 | Reagovat

c <a href= http://valsource.net/pharmacy/rx264.html >most reputable online pharmacy</a> online pharmacy without a prescription

369 CollinNip CollinNip | E-mail | Web | 25. dubna 2018 v 18:33 | Reagovat

i <a href= http://valsource.net/pharmacy/rx199.html >london drugs bc</a> reputable online pharmacies canada

370 ClaudeNon ClaudeNon | E-mail | Web | 25. dubna 2018 v 20:50 | Reagovat

u <a href= http://valsource.net/pharmacy/rx275.html >quality online generics au</a> canada medicines prescription drugs

371 GradyQuime GradyQuime | E-mail | Web | 26. dubna 2018 v 4:49 | Reagovat

u <a href= http://valsource.net/pharmacy/rx123.html >online pharmacy india</a> no script medicine

372 dbaHeEry dbaHeEry | E-mail | Web | 26. dubna 2018 v 5:14 | Reagovat

viagra oral <a href="http://download4os.com/#">female viagra drug</a> online viagra <a href=http://download4os.com/#>viagra 100 mg dose</a>

373 ClaudeNon ClaudeNon | E-mail | Web | 26. dubna 2018 v 6:05 | Reagovat

k <a href= http://valsource.net/pharmacy/rx291.html >my canadian pharmacy legitimate</a> canada pharmacy online no script

374 Georgeelini Georgeelini | E-mail | Web | 26. dubna 2018 v 14:21 | Reagovat

p <a href= http://cabanamakarios.com/med/rx257.html >canadian pharmacy online</a> mexico care pharmacy

375 Albertmew Albertmew | E-mail | Web | 26. dubna 2018 v 14:28 | Reagovat

n <a href= http://cabanamakarios.com/med/rx584.html >broma con viagra a mi amigo x videos</a> rxone canada pharmacy

376 ClaudeNon ClaudeNon | E-mail | Web | 26. dubna 2018 v 16:54 | Reagovat

x <a href= http://cabanamakarios.com/med/rx84.html >possible side effects of levitra hypogonadism</a> healthy man

377 Georgeelini Georgeelini | E-mail | Web | 27. dubna 2018 v 4:43 | Reagovat

y <a href= http://cabanamakarios.com/med/rx234.html >medication without perscripton</a> xl pharmacy india

378 ClaudeNon ClaudeNon | E-mail | Web | 27. dubna 2018 v 5:31 | Reagovat

u <a href= http://cabanamakarios.com/med/rx382.html >online pharmacy viagra generic</a> amerimedmedrx

379 Davidlat Davidlat | E-mail | Web | 28. dubna 2018 v 10:53 | Reagovat

viagra sale <a href= https://viagra17.com >cheap viagra online canadian pharmacy</a>

380 LeonardLep LeonardLep | E-mail | Web | 28. dubna 2018 v 16:37 | Reagovat
381 LeonardLep LeonardLep | E-mail | Web | 29. dubna 2018 v 19:25 | Reagovat
382 TylerDouby TylerDouby | E-mail | Web | 30. dubna 2018 v 2:27 | Reagovat

g http://simmsjewelers.net/viagra/# viagra 100mg price <a href= http://simmsjewelers.net/viagra/# >viagra online</a> rather

383 Thomas Thomas | E-mail | Web | 5. května 2018 v 1:32 | Reagovat

Good web site! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I've subscribed to your RSS which must do the trick! Have a great day!

384 bzzPoogy bzzPoogy | E-mail | Web | 6. května 2018 v 18:57 | Reagovat

purchase cialis <a href="http://www.ciallisonline.com/#">cialis online usa</a> buy cheap cialis <a href=http://www.ciallisonline.com/#>cialis online usa</a>

385 bdcemado bdcemado | E-mail | Web | 8. května 2018 v 15:49 | Reagovat

viagra pills <a href="http://usa77www.com/#">viagra purchase</a> generic viagra online <a href=http://usa77www.com/#>does generic viagra work</a>

386 Charlesperly Charlesperly | E-mail | Web | 11. května 2018 v 20:38 | Reagovat

bnwhwf <a href=  http://onphvia.com# >cheap viagra</a>

387 brdemado brdemado | E-mail | Web | 26. května 2018 v 10:26 | Reagovat

generic viagra <a href="https://aluixnetwork.com/#">cheapset viagra</a> generic viagra <a href=https://aluixnetwork.com/#>soft tabs viagra</a>

388 Paul Paul | E-mail | Web | 2. června 2018 v 8:45 | Reagovat

Some really  quality   content  on this website ,  saved to fav.

389 bzyemado bzyemado | E-mail | Web | 5. června 2018 v 13:28 | Reagovat

generic viagra rx <a href="http://loviagraosn.com/#">best generic viagra</a> generic brands of viagra online <a href=http://loviagraosn.com/#>buy generic viagra online</a>

390 sdbUsapy sdbUsapy | E-mail | Web | 6. června 2018 v 2:07 | Reagovat

tadalafil reviews <a href="http://hopcialisraj.com/#">non prescription cialis</a> cheap tadalafil <a href="http://hopcialisraj.com/#">tadalafil 20 mg</a>

391 vadUsapy vadUsapy | E-mail | Web | 6. června 2018 v 5:27 | Reagovat

buy cialis without prescription <a href="http://hitcialisosn.com/#">liquid tadalafil</a> tadalafil cialis <a href="http://hitcialisosn.com/#">cialis pills</a>

392 hfuemado hfuemado | E-mail | Web | 7. června 2018 v 8:00 | Reagovat

purchase viagra <a href="http://sexviagen.com/#">viagra online without prescription</a> generic brands of viagra online <a href=http://sexviagen.com/#>viagra samples</a>

393 ploUsapy ploUsapy | E-mail | Web | 7. června 2018 v 20:25 | Reagovat

buy generic viagra online <a href="http://menedkkr.com/#">buy viagra online</a> viagra price comparison <a href="http://menedkkr.com/#">order viagra</a>

394 nnsemado nnsemado | E-mail | Web | 8. června 2018 v 22:49 | Reagovat

pfizer viagra <a href="https://aluixnetwork.com/">viagra plus</a> uk viagra <a href=https://aluixnetwork.com/>generic viagra rx</a>

395 nfgemado nfgemado | E-mail | Web | 10. června 2018 v 11:28 | Reagovat

viagra how it works <a href="http://mo-basta.org">uk viagra</a> buy viagra uk <a href=http://mo-basta.org>online order viagra</a>

396 xbcUsapy xbcUsapy | E-mail | Web | 11. června 2018 v 20:46 | Reagovat

bad credit no payday loan <a href="https://onlineloan.us.org">payday loans online no credit check instant approval</a> quick loans <a href="https://onlineloan.us.org">online installment loans</a>

397 xcbUsapy xcbUsapy | E-mail | Web | 11. června 2018 v 23:43 | Reagovat

non prescription viagra <a href="http://emtpartsstore.com/">generic viagra</a> viagra 50mg <a href="http://emtpartsstore.com">viagra generic</a>

398 bsdemado bsdemado | E-mail | Web | 12. června 2018 v 8:59 | Reagovat

a faxless payday loan <a href="https://onlinepaydayloan.us.org">3 month payday loans</a> loan payoff calculator <a href=https://onlinepaydayloan.us.org>loans online</a>

399 Paul Paul | E-mail | Web | 12. června 2018 v 10:37 | Reagovat

Hello there, I discovered your website by the use of Google while looking for a related subject, your web site came up, it seems good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama